een-momentje-twente-ootmarsum-5.jpg

Vandaag warm welkom geheten bij een prachtige accommodatie, vlakbij een historisch stadje Ootmarsum. Net buiten Lattrop staat hier aan een eigen weggetje een Saksische boerderij.

Deze boerderij is een echt familiebedrijf en zoveel mogelijk gericht op de natuurlijke kringloop om het erfgoed ook voor de volgende generaties te kunnen behouden en doorgeven. Ze houden er onder meer zeldzame Brandrode Runderen, die zorgen voor een levendig landschap en voor een heerlijk én eerlijk stukje vlees. Bij deze accommodatie staat kwaliteit van leven voor mens en dier centraal. Het geproduceerde biologische rundvlees passen zij toe in eigen keuken.

Elke bedrijfsactiviteit wordt zo duurzaam en verantwoord mogelijk aangepakt. Hier vind je echte Twentse gastvrijheid: gemoedelijk, respectvol en professioneel, maar bovenal een plek waar iedereen zichzelf kan zijn.

een-momentje-twente-ootmarsum-overzichtsheet.jpg

green-key-goud

Deze prachtige biologische boerderij is SKAL gecertificeerd (de principes van de biologische landbouw zijn ecologie, gezondheid, eerlijk en zorg): de logeeraccommodatie draagt het Green Key Gold keurmerk.

Green Key is hét keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Voor Verrassend Logeren Twente een prachtig arrangement samengesteld. Hier kunnen gasten onder andere genieten van rust, ruimte en een culinaire ‘rondreis’ door Twente.