Twente staat bekend om haar gastvrijheid. U kunt hier zomaar aanschuiven tijdens de koffie en er is altijd ‘Tijd’. Zo ook bij deze prachtige accommodatie, midden in de natuur van Twente.

Of je hier komt voor een overnachting of een zakelijke bijeenkomst: na het bezoek gaat u volledig uitgerust weer naar huis. Een intense beleving van rust, waaraan iedereen met weemoed terug zal denken.

Ik word hier hartelijk ontvangen: de koffie en thee met krentewegge staan al klaar.

De heerlijk ruime accommodatie biedt plaats aan minimaal 6 en maximaal 14 personen. De woonkeuken is van alle gemakken voorzien en aan de wanden in de woonkamer prijken antieke tegeltjes. Aan de woonkamer is sinds 1926 vrijwel niets veranderd. Deze kijkt uit over de groene weiden, waar in de zomermaanden regelmatig reeën opduiken.

Deze typische Twentse driekapsboerderij stamt oorspronkelijk uit 1792 en de accommodatie, waarin nog veel authentieke elementen bewaard zijn gebleven, is gevestigd in het voorhuis van deze prachtige boerderij. De boerderij zelf is nog steeds volop in bedrijf.

Overnachten op een bijzonder Twents erfgoed, waarbij het u aan luxe niet zal ontbreken. Hier kunt u genieten van de landelijke omgeving en van uitstapjes in regio Twente.

Laat u verrassen…….