Op een hele mooie locatie in Twente, tussen Vasse en Ootmarsum, ligt dit originele houten pandje uit 1921, waar nostalgie de moderne tijd ontmoet. Dit houten pandje bevindt zich tussen de bossen en is een ideale plek om uit te rusten na een heerlijke wandeling of fietstocht.

Hier kan je genieten van een huisgemaakte high tea: een echte theemaaltijd met naast scones, teabread, sandwiches en taart ook diverse hartige lekkernijen. Uiteraard wacht ook hier een verrassing, namelijk een voorgerecht geïnspireerd op het seizoen.

Bent u op zoek naar een unieke locatie die u en uw gasten inspireert? Organiseert u een vergadering of seminar voor 5 of voor maximaal 60 personen? Hier zorgt men ervoor dat het u aan niets ontbreekt. U kunt hier kiezen uit verschillende arrangementen, maar u kunt er ook voor kiezen om de dag geheel naar eigen wens te organiseren.

Heeft u iets te vieren?

Ook dan is deze prachtige locatie midden in de Twentse natuur een aanrader. Kleurrijk, gezellig en een warme plek om iets te vieren. Op het erf vind u ook een aantal vakantiehuisjes. Deze huisjes beschikken over openslaande tuindeuren naar een veranda of terras waar u heerlijk kunt genieten van de natuur. De achterzijde van de huisjes grenzen aan een boomgaard of veldje. Privacy gegarandeerd.

Kortom: een idyllische plek. Deze accommodatie ademt sfeer, romantiek en authenticiteit. Een leuke bijkomstigheid: in de naastgelegen theewinkel koopt u de mooiste serviezen en woonaccessoires.