veel-mogelijkheden-appartementen-bb-groepsaccommodatie-en-vergaderen-2

Het kan hier allemaal: landelijk gelegen met uitzicht over de landerijen en nabij een prachtig natuurgebied.

Of je nu even helemaal tot rust wilt komen met het gezin of de hele familie of met je collega’s wilt vergaderen, hier wordt er goed voor je gezorgd en ontbreekt het je aan niets.

Na een lange werkdag kan je hier ’s avonds genieten van de rust en ruimte op het erf. Tijdens een meerdaagse vergadering kunt u overnachten in een van de hotel-boerderijkamers. Het heerlijke luxe ontbijt wordt in een picknickmand en op de afgesproken tijd op uw kamer geserveerd. Ook een lunch of diner kan door de kok voor u verzorgd worden.

Hier wordt geïnvesteerd in duurzaamheid en zuinig omgaan met energie. Zo worden de gebouwen verwarmd door een aardwarmtebron of een palletkachel. In de zomer kan alles gekoeld worden door de aardwarmtebron.

Kortom: een accommodatie die voor zowel zakelijke- als privédoeleinden geboekt kan worden.

 

veel-mogelijkheden-appartementen-bb-groepsaccommodatie-en-vergaderen-1