Bijzonder en Verrassend overnachten in Twente.

Soms is het lekker om er even helemaal tussenuit te gaan, zonder hiervoor naar het buitenland uit te moeten wijken. Even helemaal niets. Dat klinkt iedereen toch als muziek in de oren? Het kan allemaal hier.

Deze B&B is romantisch, sfeervol, nostalgisch…….
Denk aan wakker worden met het getjilp van vogeltjes en snuif direct de buitenlucht op.

Voor de wandel- en fietsliefhebbers is dit de perfecte plek. Een beter vertrekpunt voor een mooie tocht vind je haast niet. Een unieke plek zogezegd, om de omgeving van Noord-Oost Twente te verkennen.

Een prachtig verrassend arrangement is in de maak. Hier nemen ze nog echt de tijd voor je.
Dus waarom kiezen voor een standaard hotelkamer terwijl je hier even helemaal terug gaat naar de essentie.

Wil jij verrast worden en niet na hoeven te denken over hoe je weekend eruit gaat zien? Wil je op voorhand alles geregeld hebben, zodat je tijdens je verblijf aan niets anders meer hoeft te denken? Wil je rust, ruimte, even helemaal niets? Laat je dan verrassen tijdens een verblijf in deze mooie accommodatie in Twente!