Om iets te vieren moet je in Twente zijn, want Twente is mooi, heel mooi!!

Samen met je naasten genieten. Dat kan hier.
Of je nu wilt trouwen aan het water of in de lounge, een 40 of 50-jarig huwelijk wilt vieren óf met vrienden en kids een bijzonder weekendje weg wilt. Hier vier je precies dat bijzondere feest dat je wilt vieren.
Een catering of diner met streekproducten wordt voor iedere gelegenheid op maat gemaakt. Uiteraard afgestemd op de wensen en het beschikbare budget van de gast. Met passie en oog voor detail zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring. Alle zorgen worden hier uit handen genomen. Zelf hoef je aan niets te denken.

Combineer een Lodge met een feestje en maak er een super weekend van!
Samen met je gasten het dag feest tot 60 personen in en om een Lodge vieren. Samen eten aan een lange tafel en lekker borrelen op de veranda op het water en als afsluiting een afterparty in de Lodge. In de Lodge nagenieten of nog even aan de uitgebreide borrel of de laatste biertjes op de veranda.

389763_3509441287989_1030547296_32643293_89534245_n

De Lodge is exclusief ontworpen door Piet Boon, maar met één doel: jou in alle opzichten een heerlijk verblijf bieden. Kleinschalig en daardoor persoonlijke aandacht voor uw wensen.

lodge herfst - groupon1 kopie