In landelijke stijl feesten, overnachten of vergaderen? Ruiken, zien en proeven hoe bier gebrouwen wordt? Puur genieten op een mooie Welnessboerderij?

Actief en uitdagend? Kunst, cultuur en ambacht beleven? Genieten van een heerlijke high tea? In Twente kan het allemaal.

Een rondje Twente voert je langs prachtige, rustieke hoeves, nostalgische molens, adellijke kastelen en oude smederijen. Historische erven waar u terug gaat in de tijd. Erven die al eeuwen bewoond worden door één en dezelfde familie. De huidige generatie die voormalige veestallen omgetoverd hebben tot een luxe B&B.

Saksische boerderijen waar al eeuwenlang landbouw wordt bedreven, maar waar het streekeigene altijd is gebleven. Waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Waar oud en nieuw buitengewoon goed samengaan. Waar u in de ruime, stijlvolle en comfortabele suites kunt genieten van een heerlijk verblijf.

Heerlijk relaxen in een monumentaal bakhuisje die voorzien is van sauna met rustruimte of genieten van de sterrenhemel in de naastgelegen hout gestookte hottub.

Heerlijk! Er even tussenuit. Weg van alle dagelijkse beslommeringen. Weg van hectiek. Gewoon even tijd om te genieten. Tijd voor elkaar.

Twente is één van de mooiste regio’s van Nederland. Niet alleen vanwege het prachtige landschap en diversiteit, maar in Twente staat kwaliteit van leven hoog in het vaandel. 

Trek erop uit en geniet van al het moois Twente te bieden heeft. Niets hoeft en alles mag, maar in Twente leggen we je graag in de watten!!!