Dit mooie stukje van Twente wordt ook wel De Parel van Twente genoemd. Met zijn uitgestrekte bossen en heidevelden, glooiende essen en snelstromende beekjes is dit bij uitstek een gebied om te wandelen en fietsen.

Ook hier zijn diverse accommodaties te vinden, waaronder deze luxe hooischuurappartementen midden in de natuur. Geschikt voor 12 tot 10 personen en ook gezamenlijk te huren voor een vrienden- of familieweekend.

Vanuit de woning heeft u een landelijk uitzicht. Hier komt u volledig tot rust. Zo kunt u genieten van een privé sauna, een whirlpool of buiten van het gedeeltelijk overdekte terras.

In deze omgeving vindt u beekjes, weilanden, heidevlaktes en bronnen. Het landschap van Twente stimuleert je om even helemaal tot rust te komen. Je vindt hier prachtige zeldzame flora en fauna en het bosrijke gebied leent zich zoals gezegd perfect voor een fiets- of wandeltocht.

U kunt hier genieten van het comfort en de luxe van de hooischuurappartementen en vanzelfsprekend van de Twentse gastvrijheid.